belépés:
home | kínálatunk

Méhviaszolt fenyőbútorok
Az ANTIKEA a magyarországi antik fenyőbútor-kereskedelem úttörője, több mint két évtizede foglalkozik  fenyőbútorok, rusztikus bútorok forgalmazásával, gyártásával, felújításával.
A természetes alapanyagokból készülő bútorok iránt egyre növekvő igényt az ANTIKEA páratlanul gazdag fenyőbútor és stílbútor kínálatával igyekszik kielégíteni.

Restaurált fenyőbútorok
Fenyőbútoraink többségükben eredeti antik, vagy régi magyar bútorok, melyeket szakszerűen restaurált, vagy fellelt állapotban kínálunk eladásra.

Fenyőbútor készítés
méretre
Fontos számunkra a hagyományőrzés, ezért bútorainkat a 100-130 éves darabok mintájára, igény szerint hiteles másolati jelleggel, de akár  méretre is elkészítjük. Tetszőlegesen választható a stílus szín, a felületkezelés, a veretek, vagy porcelángombok. Az újonnan régi mintára készülő, bútorok esetén a mai modern háztartások elvárásait is figyelembe vesszük.

Méhviaszolt fenyőbútorok több, mint száz éves tömör fából
Gyártás során csak természetes anyagokat használunk fel. Bútoraink környezetbarát alapanyagból, mégpedig több száz éves, tömör faanyagból készülnek. Jelszavunk: erdőirtás helyett, bontott faanyag újrahasznosítása. Végül méhviaszos felületkezeléstől lesznek az ANTIKEA bútorok olyan rendkívül kellemes illatúak, selymes tapintásúak, melyek meghitt, egyedi, meleg hangulatot teremtenek otthonában.

lap tetejére
Cynthia Tested! Valid CSS! Valid XHTML 1.0 Transitional