belépés:
home | vásárlási feltételek

Vásárlási feltételek

Regisztráció

A weboldal teljes körű felhasználásához regisztrációra van szüksége. A regisztráció során meg kell adnia személyes adatait. A vásárlási folyamat zökkenőmentes lebonyolítása érdekében az adatok valósak kell, hogy legyenek. Az adatokat bizalmasan kezeljük, és harmadik félnek nem adjuk ki. A megadott felhasználói névhez létrehozunk egy felhasználói fiókot, amin keresztül licitálásait és megrendeléseit kezelheti. A sikeres regisztrációról e-mailben értesítjük.

Bejelentkezés

Bejelentkezéshez adja meg az oldal jobb felső részén található űrlapon a regisztráció során kiválasztott felhasználói nevét és jelszavát. Ha jelszavát elfelejtette, használja a jelszóemlékeztetőt.

A termékek lefoglalása

Áruházunk termékeit a weboldalon keresztül lefoglalhatja. Ehhez a kiválasztott terméket hozzá kell adnia a kívánságlistájához. A listában szereplő termékek felsorolását a listát nyitok menüpont alatt érheti el. Itt nyílik lehetőség a termékek listából való eltávolítására is. A kívánságlistát regisztráció és bejelentkezés nélkül is feltöltheti, de a megrendelés elküldéséhez regisztrációra van szükség. Bejelentkezés után a kívánságlistát elküldheti a hozzáfűzött megjegyzésével együtt, ekkor mi a terméket félretesszük 3 napra, így mások nem vásárolhatják meg Ön előtt. Ez alatt az időszak alatt a vásárlás személyesen az üzlethelyiségünkben zajlik le. Ha a megrendelés elküldésétől számított 3 napon belül nem kerül kifizetésre a termék, akkor az automatikusan visszakerül a terméklistára és újra bárki által lefoglalható lesz.

A termékek megvásárlása

A félretett termékeket a megrendeléstől számított 3 napon belül az üzlethelyiségünkben vásárolhatja meg. A megvásárolt termék 14 napon keresztül „elkelt” jelzéssel még mintaként megtekinthetÅ‘ a honlapunkon, illetve megrendelhető, ha másolat készíttetésére vonatkozó szándéka lenne.

Aukciós sarok

A weboldalunk aukciós sarok részlegében egy-egy terméket árverésre bocsátunk. Bejelentkezés után a nyitólapon megadhatja ajánlatát, amivel egyben elfogadja, hogy amennyiben Ön a licitálás nyertese és áruházunk nem áll el az értékesítéstől, a megajánlott összegért a licitált terméket megvásárolja. Ajánlata legalább 20%-kal meg kell, hogy haladja az aktuális árat. Az aukció nyertesét e-mailben értesítjük.

lap tetejére
Cynthia Tested! Valid CSS! Valid XHTML 1.0 Transitional